Slotactiviteit

voor #SAW

WAT

Fiets, wandel, loop het parcours dat je een fijn gevoel geeft en zet je actieve voornemens in voor een goed doel van SAW. 

De mooiste knoopppuntenwandeling door de Hagelandse Vallei. Aangename fietskm’s langs de Dijle en Demer. Straffe hoogtemeters op en rond de Kesselberg. 

Registreer je trip via Komoot en nodig vrienden en familie uit om ook enkele uren naar buiten te gaan tegen de winterdip.

WANNEER

Tussen donderdag 4 en zondag 14 februari. Gezien de geldende maatregelen plan je met Komoot de activiteit wanneer en hoe je zelf wilt.

WAAR

Dicht bij huis, in de regio Oost-Brabant. 

HOE

 1. Schrijf je eenvoudig in via onderstaand formulier
 2. Kies een goed doel uit om te steunen op https://goededoelen.samenaltijdwarmer.be/
 3. Je betaalt geen inschrijvingsgeld, maar maakt het bedrag van jouw keuze over aan het gewenste goede doel.
 4. Je ontvangt een bevestigingsmail met de info over de registratie bij Komoot én een link naar jouw sponsorpagina.
 5. Deel jouw persoonlijke sponsorpagina onder familie en vrienden en roep hen op om jouw goed doel te steunen en zelf een trip tegen de winterdip te maken.​

WAAROM

Je maakt je sportieve voornemens waar, zet familie en vrienden aan om in beweging te blijven en je steunt met een vrijblijvende donatie een saw-goed doel. 

  KOMOOT

  Komoot is onze favoriete routeplanner voor fietsen, wandelen en lopen. Met sport-specifieke routes, analyses van elke centimeter aan ondergrond en wegtypes, nauwkeurige hoogteprofielen maakt Komoot plannen, registeren en delen van sportieve activiteiten eenvoudig.

  Als deelnemer krijg je het regiopakket Brabant-Antwerpen-Brussel-Limburg twv €8,99 cadeau, zodat niets je tegenhoudt om eraan te beginnen.

  We verzamelen alle activiteiten in de Samen Altijd Warmer-collectie https://www.komoot.nl/collection/1083259/-actieve-trip-tegen-de-winterdip. Zo krijg je een mooi overzicht van alle trips die voor onze goede doelen worden ondernomen en kunnen ze dienen als inspiratie voor jouw volgende buitenactiviteit. 

  VRAGEN

  Natuurlijk mag je meerdere activiteiten registeren. Zolang ze je maar een fijn gevoel bezorgen.
  Heb je nog vragen? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar info@samenaltijdwarmer.be

  Schrijf je nu in!

  Jouw gegevens

  Jouw goed doel

  Bij onze inschrijving storten we al zeker onderstaand bedrag voor het gekozen goed doel

  10€
  20€
  40€
  60€
  100€
  200€

  Praktisch