actie in de kijker

FEMKE FOR LIFE verkoopt wenskaarten met werken van beeldende kunstenaar Gonda Cleynhens t.v.v. ANBN. Deze kaarten kunnen gebruikt worden voor alle doeleinden. 

ANBN vzw zet zich al sinds 1980 in voor personen met een eetstoornis en hun naasten. 

Bestel de wenskaarten hier
Troostkaart '(You Are) My Beautiful Goodbye'

lke, zangeres van Lucy and the Birds werd in 2019 ongepland zwanger en liet een abortus uitvoeren. Haar verdriet en verwerkingsproces vonden een uitweg via haar muziek. '(You Are) My Beautiful Goodbye' werd een liefdeslied voor haar sterrenkindje. In samenwerking met @Le coeur à marée basse ontwikkelde ze een bijpassende hoopvolle troostkaart. Deze prachtige kaart staat symbool voor troost, warmte en verbinding. Stuur ze naar een dierbare om te laten weten 'Je bent niet alleen'.

Jonge Balie organseert Veiling 2021

Op 22 januari '21 opent de veiling t.v.v. het Albertfonds. 2 weken lang kan er dan online geboden worden op allerhande leuke objecten en activiteiten. Er zal ook online gevolgd kunnen worden wie op dat moment de hoogste bieder is en met welk bod. Wij hopen van harte dat de advocaten van Balie Leuven en al hun vrienden/sympathisanten hun goede hart zullen tonen. PS: De Jonge Balie voorziet een kostennota, win-win dus.

QR-Wandelen voor Kamutamba

Sportieve vrijwilligers stippelden 3 wandelingen uit in de omgeving van CC De Borre in Bierbeek, met onderweg tal van leuke weetjes over Kamutamba. 

Nog tot 14 februari kan je op een moment naar keuze komen wandelen, rekening houdend met de geldende maatregelen. Ideaal om de feestkilo’s wat te verminderen

Oostrem daagt wandelaars uit

Wandel tijdens "De Warmste Winterchallenge" 133km voor Oostrem: van Herent naar Blankenberge. 

Je kiest zelf hoe je Oostrem vzw sponsort. Via een éénmalige donatie of een sponsorbedrag per kilometer. De opbrengt gaat integraal naar het interieur van de gemeenschappelijke ruimtes van het Molenhuis dat vanaf eind 2021 klaar zal zijn voor de bewoners.

Handgemaakte cadeaus tvv Welzijnszorg

Vrijwilligster Rita Rollenberg wil een verschil maken TEGEN ARMOEDE! Samen met  aar vriend Francis leven zich creatief uit. Vooral via de paintingmethode. Ze verkopen hun unieke en handgemaakte spullen online TEN VOORDELE VAN Welzijnszorg.

Pannenkoeken voor Poezenbubbel

Naar aanleiding van Lichtmis verkoopt Poezenbubbel lekkere pannenkoeken: €1,5 per stuk of €12 per 10.  

De bestellingen worden op zondag 31 januari in de loop van de voormiddag aan huis geleverd of kunnen bij Tilia Flowers & Coffee, Wandelingstraat 2a, 3000 Leuven afgehaald worden.

Telework 1 Hour For Life

Zet je videocall in teken van SOS Kinderdorpen en schenkt de waarde van dat uurtje aan hun Belgische projecten waaronder ook Hejmo. 

SOS Kinderdorpen bezorgt je een aantal leuke, energieke “This call is for their future’-achtergronden om je call mee op te fleuren.

Steunkousen voor Tejo

De wereld contént maken. Dat doet Studio Gustaaf met cóntent. Met verhalen en emoties. Met een beetje magie desnoods.

Voor het Tejo-huis in Leuven verkopen ze steunkousen met steunzool. Een paar kost €25, 10% van het aankoopbedrag gaat naar Tejo.

Van Leuven naar Mechelen met kajaks

Zondagochtend 7 februari vertrekken Dijlejutters Dirk Janssen, Daan Van Tassel en Ian Van de Maele in Heverlee voor een tweestedentocht met kajaks ten voordele van De RuimteVaart vzw.

Met een bedrag naar keuze kan je de Dijlejutters sponsoren per gepeddelde km.

5 extra weken om campagne te voeren

Extra dagen die je kan gebruiken om mensen aan te zetten om jouw goede doel met een gift te steunen. Om bestaande acties opnieuw in de kijker te plaatsen. Om een nieuwe actie te organiseren. Hier zijn alvast enkele data waarop je kan inhaken met een actie. 16 januari (tulpendag), 18 januari (Blue Monday), 21 januari (Wereld Knuffeldag). Carnaval komt eraan en 14 februari is het natuurlijk Valentijn.

Groen licht na corona-check!
Kies een goed doel en dien een actie in

Een goed idee?

Heb jij een idee dat een #SAW-goed doel mag gebruiken, kopiëren of hacken?
Drop het hier. We gaan er graag samen mee aan de slag.