Slotmarathon

#houhetvuurbrandend

Zondag loopt het in de honderd. (*)

Wat

Op 14 februari houden we samen een slotevent van de eerste actieperiode van Samen Altijd Warmer (SAW). Daarmee is al veel gezegd. SAW zal niet stoppen. Er komen nog actieperiodes. En tussenin zal het platform sluimerend blijven. Klaar om voor individuele acties onmiddellijk ter beschikking te zijn.

Zondag 14 februari dus. Rondom een korf vuur op het plein voor OPEK ;

  • coronaveilig, met goedkeuring van de stad
  • per vier
  • van 9u tot 21u30
  • in tijdslots van 30 minuten.

U rekende al snel: 4 deelnemers x 25 slots. We laten het in de honderd lopen; we gaan voor de symbolische 100 mensen die daarmee alle mensen, op een of andere manier betrokken bij SAW de voorbije maanden, symboliseren.

Natuurlijk heb je een sjaal aan #sjaaltijdwarmer.

Hou het vuur mee brandend

Je brengt liefst drie andere mensen mee. Meer niet, drie laat zoveel mogelijk mensen toe er te zijn, maar is niet verplichtend. En jij, als spil van dit groepje, zorgt op eigen houtje voor twee grote houtblokken. Wij, in ruil, zorgen voor en echt SAW-muts, met dank aan UCLL. Jullie komen tussen 10 en 15 minuten voor het begin van jullie tijdslot aan. Niet vroeger, niet later (also sprach Corona). Je schrijft jezelf nu in via de module hieronder. Je mag ook meerdere slots reserveren, met andere mensen dan. Gevraagd: reserveren is honderd procent garanderen dat jullie er zullen zijn.

Volg het live

Het event zal via facebook-live de hele dag op de facebook-pagina van Samen Altijd Warmer gevolgd kunnen worden. Zo zijn we breder aanwezig in Leuven en omstreken. Na je bezoekje is een onmiddellijk berichtje op facebook met #samenaltijdwarmer en #SAW verwacht. Zo spreiden we die warmte nog breder. En is het met een foto/selfie, dan is die sjaal- en mondneusmasker inbegrepen.

Zou ook fijn zijn, mocht je er niet kunnen bij zijn of we dienden af te sluiten wegens aan die 100, dat je een fotootje met vuur op die media zou plaatsen met dezelfde hashtags.

---

(*) aantal acties voor goede doelen binnen Samen Altijd Warmer = bijna 200

Schrijf je nu in!

Jouw gegevens

Wanneer wil je het vuur warm houden?