Uitnodiging Algemene Vergadering

Woensdag 31 maart 2021 om 20u (online via Zoom)


Dag SAW-enthousiastelingen

Op 14 februari laatstleden sloten we de eerste actieperiode van Samen Altijd Warmer af, na verlenging van Driekoningen naar Valentijn. Alles begon toen we eind augustus met een vijftigtal vrijwilligers samen kwamen in Hal 5. Toen nog met het idee dat het om een eenmalige actieperiode zou gaan.

100 goede doelen
Een honderdtal Leuvense goede doelen meldden zich de voorbije maanden aan. Via allerlei kanalen, in de krant tot op onze eigen facebookpagina, konden we er heel wat van dichtbij volgen. Net zoals de vele acties die door SAW-actiemakers gerealiseerd werden. Op onze website vind je nog steeds een aantal lopende acties. Je vindt er ook de eerste SAW-gangmakers, sympathisanten en ‘mede-verspreiders’ van het eerste uur.

Samen Altijd WARMER
We wensten als burgerinitiatief in eerste instantie een platform te creëren als startbasis voor de in het afgelopen jaar meer dan ooit nodige fundraisingacties (voorheen via de Warmste Week). Startend vanaf nul, op geheel eigen wijze, het pad makend terwijl we er over liepen. De aftrap werd gegeven door de Sjaaltijdwarmeractie, en wat werd het zoveel meer. Mensen en organisaties leerden elkaar kennen en wakkerden elkaar aan, een sterke solidariteit kwam bovendrijven, een warme Leuvense beweging ontwaakte. We ontvingen een 150-tal zeer creatieve en coronaproof acties, georganiseerd door een enthousiaste medeburger, een groepje vrienden, een organisatie, meerdere verenigingen samen.

Het was fantastisch
Met bedragen pakken we niet graag uit, we willen niet van jaar tot jaar in opbod gaan. Laat ons maar even een halt roepen aan de recordcultuur. De vele euro's voor de goede doelen overtroffen de verwachtingen en waren allen even warm en geapprecieerd.

Samen ALTIJD warmer
Vrij snel werd duidelijk dat SAW niet bij één actieperiode zou blijven. We zouden dit herhalen, en tussen de actieperiodes door het SAW-platform niet laten uitdoven, maar in waakstand houden. Dit voornemen werd gesymboliseerd door op 14 februari de warme SAW-vlam brandende te laten houden, opnieuw door vele mensen: 25 groepjes van 4 SAW-enthousiastelingen, rond een vuurkorf op het plein voor OPEK. Het werd een heerlijke dag.

SAMEN Altijd Warmer
Na deze warme start, nemen we de tijd om even stil te staan. We nodigen iedereen graag uit op de eerste Algemene Vergadering van SAW op woensdag 31 maart om 20u. Om ons samen te zetten zoals bij de opstart.

Agenda Algemene Vergadering Samen Altijd Warmer vzw

  • Hoe het geweest is, voor ons allen, vele mooie momenten, verhalen, …
  • Wat willen we vasthouden, wat doen we nog meer?
  • Hoe zetten we, samen, SAW verder?
  • Hoe kijken we naar wat volgen zal?

Aanwezigheid bevestigen voor vrijdag 26 maart 2021
We willen alvast onze basis terug verbreden. Haak (terug) in. Naar die burgerbeweging gaan. We zien jullie liefst met zoveel mogelijk.

Om de organisatie zoom-gewijs goed te kunnen plannen, vragen we je om ten laatste vrijdag 26 maart jouw zeer gewenste aanwezigheid te bevestigen via onderstaand formulier.
Maandag 29 maart ontvang je dan de zoomlink voor de Algemene Vergadering.

Een warme SAW groet,
Van jullie zelf en onszelf
Linda, Sybiel, Daan, Luc en Mario

Bevestig jouw aanwezigheid