Welkom bij onze campagne

Solidariteit is het uitgangspunt van de campagne. Grote organisaties helpen kleine initiatieven bij het opzetten van acties. Verenigingen motiveren hun achterban om ook deel te nemen aan activiteiten van andere #SAW-goede doelen. Samen wakkeren we geven aan. Als #SAW-goed doel onderschrijf je onze werking, zoals beschreven in ons Charter.

Is jouw organisatie actief in Groot-Leuven, Herent, Haacht, Rotselaar, Holsbeek, Lubbeek, Bierbeek, Oud-Heverlee en Bertem? Doe dan mee en meld je aan als #SAW- goed doel.

Een eigen plek op het platform 'goededoelen.samenaltijdwarmer.be'
goededoelen.samenaltijdwarmer.be is een gepersonaliseerde versie van het platform voor fondsenwerving iksteunmijngoededoel.be. Na de registratie krijg je toegang tot jouw plek op het platform. Je kan die zelf inrichten volgens de huisstijl en tone of voice van jouw organisatie: logo, banner, catch phrase, contact- en betalingsgegevens, links naar sociale media, acties, ... .

Als je klaar bent om live te gaan, dien je via een admin-panel jouw pagina in voor nazicht en goedkeuring door de platform-beheerder Give a Day. Van zodra jouw organisatie als #SAW-goed doel online staat, kunnen mensen acties opzetten en is het tijd om promotie te maken.

Registreer hier