Sjaaltijdwarmer
Fotowedstrijd 2022
En de winnaar is ...

De jury van schepenen en burgemeester Mohamed Ridouani koos de foto van Goele Grobben tot de SJAALTIJDWARMER-foto 2022. 

"Het schaapje gewikkeld in (extra) wol straalt warmte en liefs uit," verduidelijkt voorzitter van de jury Bieke Verlinden. Aan deze fotowedstrijd hangt een bedrag van 500 euro vast. De winnaar kan kiezen welk SAW-Goede dit bedrag, geschonken door Lions Club Leuven, ten goede komt.

Goele is zorgcoördinator bij Vrije Basisschool Boven-Lo (Kessel-Lo). "Het was een van de kinderen die suggereerde de foto te nemen bij de schapen. De 500 euro schenk ik aan het KID-fonds dat het lot van kinderen met een primaire immuundeficiëntie wil verbeteren," zegt Goele. "Een goede vriendin, die een zoon heeft met PID, is verantwoordelijke van dit Leuvense Universiteitsfonds. We helpen haar al een hele tijd bij acties. Maar door de pandemie is heel moeilijk om fundraisingactiviteiten te organiseren. Daarom is deze gift meer dan welkom."

Sjaaltijdwarmer
startactie Samen Altijd Warmer
zondag 16 januari 2022

Wind er geen doekjes om, maar een sjaal
Met de actie 'Wind er geen doekjes om, maar een sjaal' gaan we zondag 16 januari van start met de regionale solidariteitscampagne Samen Altijd Warmer. Mensen die samen de handen uit de mouwen steken om de meer dan 100 goede doelen uit onze regio financieel te steunen.

Doe je zondag 16 januari 2022 mee?  

  • Wikkel een sjaal rond je voordeur, brievenbus, een boom in de buurt.
  • Wikkel een sjaal rond jezelf en je beste vriend(in), kleinkinderen, kinderen, buren ...
  • Trek onze mooie stad in, zoek een mooi of betekenisvol plekje.
  • Neem een selfie van die sjaal, eventueel samen met jouw nauwe contacten en huisdieren. Plaats de foto op Facebook, Instagram, Twitter, Hoplr, ...Vermeld de tag @samenaltijdwarmer bij jouw berichtje
  • En eindig met #SAW #SjaaltijdWarmer #samenaltijdwarmer

Deel deze boodschap zo ruim mogelijk digitaal en analoog onder je vrienden. 

Lions Club Leuven schenkt 500 euro voor de mooiste 'Sjaaltijdwarmer-foto 2022'. De winnaar mag kiezen naar welk SAW-goed doel de prijs van 500 euro gaat.

Jury: de Burgemeester en het Leuvense schepencollege.

contacteer SAW

Samen Altijd Warmer vzw is een burgerinitiatief dat sinds augustus 2020 de fondsenwerving van meer dan 100 sociale organisaties uit regio Leuven opgewekt versterkt.

Ik Steun Mijn Goede Doel wordt in regio Leuven mogelijk gemaakt door Samen Altijd Warmer i.s.m. Stad Leuven en Give A Day.